Jag skickar krossade hjärtan på posten…


Glad, pysslig och naiv var jag när jag satt och pysslade ihop årets julkortsutskick. Hjärtformade pepparkakor med God Jul skrivet i glasyr. Inpackade i ”stabila” små handtillverkade kartonger. Jag tror inte att ett enda hjärta klarade sig. Som tur är har jag flera fantasifulla vänner, en trodde att det var ett pepparkakspussel och en trodde att det var en tablettask. Men det är väl tanken som räknas. Och smaken är ju den samma.

3 reaktioner på ”Jag skickar krossade hjärtan på posten…

  1. ojoj, vilken fin blogg! vilka otroligt fina bilder och texter du har.. Verkligen inspirerande! Ha en jätte mysig jul med massor av mat och gos! kram.

    Gilla

  2. Riktigt bar bild synd med pepparkakorna!!God jul och gott nytt år önskar jag dig och vi ses väl i januari någon gång antar jag^^./kullasborgsforlag.blogspot.com

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s