Mer barndomsminnen


När jag var lite jobbade min coola storebror Jonas på stans coolaste musikbutik. Där sålde han Västerås coolaste blandband, och passade på att ge ett och annat till mig. Han döpte dom till de coolaste namnen och de innehöll den coolaste musiken. 

Nostalgi på hög nivå.

2 reaktioner på ”Mer barndomsminnen

  1. Tove, Tove………. du hinner! Å ser man på det som finns på bloggen så går det jättebra! Tappa inte sugen. Världen är redan överbefolkad med tappade sugar!Största möjliga uppmuntringskram till dig från mig!Eva

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s