Jag klarade det!


Så här blev blomloggan och inslagspappret (som jag lyckades skriva ut på ett ganska transparant papper, mycket snyggare än hur det ser ut i datorn…). Det tillhör en liten saga som förtydligar loggan utseende, men den håller jag för mig själv ett tag till…

Arbetsproverna är iallafall ivägskickade efter mycket om och men. Det är rätt underligt hur allt kan börja krångla precis när det är som viktigast att det inte gör det. Varför skulle vår underbara skolskrivare sluta fungera precis den dagen som jag behövde den som mest t.ex. Jag har firat med en lunch på stan med min David. Jag lever igen! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s