3 reaktioner på ”Hår hår hår

  1. haha, vi borde träffas och göra berghs arbetsprover tillsammans supersnabbt. Har börjat ytterst smått. Mest tankestadiet. Frågan är bara hur man ska finansiera hela grejen om man kommer in. Jag känner dock att Berghs nästan lockar mest.. konstigt nog.. eller det kanske inte är konstigt? Jag vet inte.. Ska du söka Beckmans? jag blev helt slut av att titta på deras arbetsprover.

    Gilla

  2. Thanks, ja akvarell. Jag Säger bara MM MM MM!. ja kanske borde komma ner snarare än jag tror ja. Det kanske jag borde. fan va kul Jag kommer hålla stenkoll på brevlådan nu! ja lovar. föresten åker kompisar från Uppsala ner till Malmö i helgen och jag har inte bestämt mig för om jag ska åka o träffa dom, men då måste vi hänga lite, alltså om jag åker till malmö. Bor sanna kvar hos er föresten? Hälsa Sanna davva o kattis om du ser dom. Gött! kram

    Gilla

  3. ja, du har läst samma undersökning som jag 🙂 Jag tänker lite lika. Dessutom är Berghs ett år mindre än de andra = mindre studielån, mindre tid av ens liv (jag känner mest att jag vill börja jobba egentligen). Om man ska söka stipendium så är sista datumet 7 april, annars är det i maj någon gång.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s