På min gata i stan…


Nu bär det av uppåt i landet. Jag lämnar sommarvärmen i skåne för regn och rusk i mitt Västerås (och Södertälje och Göteborg). Såhär (ungefär) ser mitt barndomshem ut. Ska man fira påsk på riktigt måste man ju göra det i sitt ”riktiga hem”. 

3 reaktioner på ”På min gata i stan…

  1. Så snygg blogg du har!Snälla hjälp mig jag har ett litet problem såhär i påsktider! Ska man satsa på ett traditionellt eller ett trendigt påskägg? Eller spelar det egentligen någon roll, det kanske är innehållet som är viktigast 😉Glad Påsk!

    Gilla

  2. Jag gillar traditionella påskägg, såna som är lite sådär romantiska. Men visst finns det tjusiga nya ägg också! Svårt val. Själv körde jag på en billig variant från lagerhaus…Lycka till! Och trevligt att du gillar min blogg 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s