Muminpappans memoarer ♥ knappar


Ännu en bokomslagsuppgift har avklarats. Muminpapans memoarer är kanske det mest inspirerande jag har läst. Hur mycket fantasi får en människa ha?! Det jag fastnade mest för var den lilla figuren Rådd-djurets knappsamling. Jag, som annars är väldigt emot att samla på saker, har själv en liten knappsamling. En väldigt liten sådan. Men kanske också lite extra fin. Så jag ritade av mina favoritknappar och lät dom pryda omslaget…

Här kommer ett litet utdrag från min knappask.
Nu ska jag avverka resten av Tove Janssons böcker.

4 reaktioner på ”Muminpappans memoarer ♥ knappar

 1. Väldigt fint omslag… rent symboliskt så finns det en bra blandning av ljus och mörker i knappsamlingar dessutom. (tycker jag iaf)

  keep it up!

  /

  Daniel (kattis bror)

  Gilla

 2. Oj, vad sen man kan vara på att svara på sina bloggkommentarer. Och utrycket ”bättre sent än aldrig” ter sig kanske lite uttjatat, men jag kör på det ändå. Men jag blir ack så nyfiken på vad du menar angående ljus och mörker i knappsamlingar (såhär i efterhand)?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s