3 reaktioner på ”Sist men inte minst…

  1. Jag vet inte om jag törs. Känner mig inte helt nöjd såhär i efterhand. Men dom kanske dyker upp om några dagar. Dina var fantastiskt fina!

    Gilla

  2. Annars får du maila dem till mig! en kille som kom på stipendieintervju och kom in (kanske fick han stipendiet med, jag vet inte) skickade sina arbetsprover till mig när jag frågade om jag fick se. Det är rätt skönt att se andras grejer faktiskt.. eller ja. på gott och ont förstås. Men det känns som man lär sig lite då. Typ att jag skulle skrivit mer om uppgifterna..
    Vi borde ses snart!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s