Lite mer Berghs vågar jag nog visa…

Jag slog ihop två av Berghs arbetsrover till ett helhetskoncept. Uppgifterna var att göra en typografisk poster samt att göra en tidning i två versioner, månadsmagasin och halvårsmagasin. Konceptet är att finna alla okändisar inom mode, musik, design, konst, mm hela avlånga Sverige som kort och gott borde vara kända. I månadsmagasinen visar man månadens fynd av okändisar, och i halvårsmagasinen sammanställer man alla, samt anordnar en festival (och där kommer postern in i bilden). Tidningen är formad som ett skivfodral, just för att det i varje nummer kommer med en skiva.

Månadsmagasinet.
Insidan av månadsmagasinet med plats för en CD-skiva.
Halvårsmagasinet.
Insidan av halvårsmagasinet med plats för en CD-skiva.

Poster för festivalen

2 reaktioner på ”Lite mer Berghs vågar jag nog visa…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s