Mera hår och massa stress


Min kropp är tröttare än trött. Sen i torsdags förra veckan har jag packat ner hela lägenheten, murat en vägg, flyttat hela flyttlasset, überstädat lägenheten, packat in hela mitt och min pojkväns liv i ett rum på ca 12kvm, tagit hand om en pappa, sytt etiketter på ca 80 tröjor och roligast av allt, åkt norra europas högsta pariserhjul. Därav blogguppehållet. Men nu är allt på sin plats, nästan, och på söndag beger jag mig ut på äventyr i världen. Barcelola och Marocko kallar! Men lite mera hår har jag iallafall hunnit med. En av alla tjusiga frillor som Underbara Clara haft!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s