Hejsvejs


Nu beger jag mig mot utomlandet. Först till mitt älskade Barcelona, och sedan mot ett ännu outforskat Casablanca. Det kan nog bli lite tomt på bloggen den närmaste månaden, men sedan hoppas jag på att återvända till Sverige med ett brunt yttre och ett maxat kreativt inre! Och förhoppningsvis lite positiva besked om vart jag ska ta vägen till hösten…

3 reaktioner på ”Hejsvejs

  1. Hej Tovelisa
    Ha det alldeles fantastiskt i Casablanca. Det blir säkert inspirerande! Hur har det gått med renoveringen av ert lilla hus?
    Var rädd om dig där borta!
    kramen/Eva

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s