ED-awards & BerghsSom jag har väntat på denna bok. Äntligen är den här. Och här har ni mitt uppslag. Jag vet inte hur den set ut på utsidan eftersom jag befinner mig i utomlandet. Jag tackar min kära David för bilderna!
Förövrigt får jag passa på att gratulera mig själv till en sthlmsflytt och till en berghsstart!

3 reaktioner på ”ED-awards & Berghs

 1. Grattis grattis!! Fan vad coolt. Skönt att ha dig på ett lite närmare avstånd så att man kan hälsa på dig nu. När går flyttlasset? Och hur har du det i Marruecos? Ha det bra! puss.

  Gilla

 2. Flyttlasset vet inte riktigt vart det ska ta vägen, och inte jag heller. Det där med att hitta en bostad i stockholm bävar jag verkligen för. Och ja jag är fortfarande i det varma landet Marocko. Jag är bränd och allt det där man ska ha, jag har till och med solexem! Jippi!
  Jag ser verkligen fram emot att bo närmare! Hörs och ses väldigt snart tycker jag!

  Gilla

 3. Det är fantastiskt coolt att du är med i den boken Tove! Jag har typ bara kollat på ditt uppslag så att du ska få bli först att sätta tänderna i den. Förövrigt tycker jag att Stockholm verkar ligga väldans långt bort. PUSS!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s