Hej hej!


Nu är jag hemma från ett varmt Marocko och från ett ännu varmare Barcelona. Och jag kastades rakt in i den Svenska värmeböljan. Men trots värmen så känns Skåne som det vackraste stället på jorden. Idag ska jag ge mig ut på roliga ärenden på stan, så som att lägga på tok för mycket pengar på en trasig overlock, köpa bläck till mina pennor.
Jag är i desperat (snart) behov av en lägenhet i Stockholm, tips någon?

3 reaktioner på ”Hej hej!

 1. hej tove!
  Nej, jag har inget spontant tips på lägenhet. Men jag kanske kan bidra med andra tips i staden!
  Jag läser Arkitektur, men illustrerar också.
  Hittade ingen mailadress till dig, men om du vill får du gärna höra av dig.
  min illustrationsblogg; http://www.elenitaborg.blogg.se

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s