Klart!


Här kommer lite bilder på mitt sommarprojekt. En drängstuga från 1700-talet, tror jag, har fått sig ett litet lyft. Inom kort ska jag greppa mina pennor på allvar igen, men just nu känner jag mig fast vid symaskinerna mina. Lite bilder på kjolar och klänningar bör också dyka upp snart. Och en lägenhet i Stockholm är nu fixad! Den 14:e flyttar jag och imorgon skrivs det kontrakt!

En reaktion på ”Klart!

  1. åh typiskt! Vi som hade tänkt hinna hälsa på er i skåne. Det kanske inte hinns med då. VI tänkte kanske försöka ta oss ut på vägarna nästa vecka förhoppningsvis. Men vi kanske får ses i Stockholm istället någon gång?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s