InfluensavaccinJag har gått och blivit med kamera dagen till ära. Närmare bestämt en Nikon D3000. Den är säkert jättebra. Men jag är inte så värst bra på den än. Dock ska det bli väldigt kul att kunna dokumentera det som händer på Berghs. Här har ni ett projekt som jag har gjort tillsammans med min gode klasskamrat Emil. Uppgiften var att göra ett influensavaccin som med hjälp av placeboeffekten skulle bli effektivare. Vi gjorde ett litet kit med necessär och allt. Och efter att ha kommit på att vi vill förmedla ”lättnad” med förpackningen, upptäckte vi (hur kunde jag inte veta detta?!) att Lisa betyder ”lindring av smärta och lättnad”. Därav namnet. De ni!

4 reaktioner på ”Influensavaccin

  1. jag hörde talas om vad lisa betydde för inte så länge sen jag heller, och då gick det verkligen upp för mig hur fint det är! blir verklgen ett helt annat namn. som är väldigt vackert.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s