Mitt tåg

Skogsvagnen
Bärvagnen

Långa tåget

Läraren var nöjd med min variant på loggan. Men han var väl lite skeptisk till resten. Men så här blev det iallafall. Nu är det ett väldigt konstigt (roligt) bildformat, men vad gör man? Tåg är ju långa…

2 reaktioner på ”Mitt tåg

  1. Hittade precis hit! Jag blev så glad när jag läste två gånger att du inte gör som lärarna säger. haha. jag är också där. min nya lärare lbir lite ”jaha men lite mer klassiskt..?” varje gång jag kommer med något!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s