Älskade miniatyrer


Jag skyller detta på min mor, hon har alltid älskat miniatyrer, oavsett om det handlar om pyttesmå gitarrer eller minikalas med minihamburgare och minimuffins. Och jag tycks ha blivit likadan. Men om man gör smycken av det kanske det inte är lika töntigt..? Dessa ”smycken” kommer jag sälja på en julmarknad iår. Trumpten är min favort, då får man dessutom ett minitrumpetfodral till!

5 reaktioner på ”Älskade miniatyrer

  1. Småsaker är alldeles tiptop! Man kan smyga ned dem i folks fickor! Eller göra smycken 🙂 Jag gjorde det förra julen, vilket blev himla uppskattat 🙂 Fint.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s