2 reaktioner på ”Skrivmaskiner och stopmotion

  1. Jag var inne på nån webshop och såg en skrivbok och en väggkalender med bild på skrivmaskin och tänkte på dig. Dom hade massa söta saker 🙂 kolla in den, anyhow.se eller .com tror jag det var… PUSS

    Gilla

  2. elu! vad läser du för linje? jag ska välja gymnasium och du verkar få intressanta uppgifter osv. det låter ju som media? :] egentligen har jag 1:a och 2:a val klara men behöver ett tredje och tänkte offra mig för något åt det hållet. mejla mig gärna!
    tejppop-winnie@hotmail.com
    jenny

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s