Hemma hos mig

Jag är ju rätt så nyinflyttad till min lägenhet i Stockholm. Jag trivs fantastiskt bra i mitt lilla rum. Här har ni små glimtar av mina favortisaker och favortiböcker. Har ni inte läst muminpappans memoarer, gör det. Tove Jansson ritar galet fint, men hon skriver tusen gånger bättre. Man vill liksom rama in varje mening.
Många av mina finaste grejor kommer från min far. Man kan hitta vad som helst i hans gömmor.

4 reaktioner på ”Hemma hos mig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s