Nu nu

I julklapp till min kära gav jag bort varsitt ”nu”.
”Nu” är nämligen vårat intärna ord för puss, eftersom man på västmanländska (iallafall jag) putar med munnen när man säger nu. Sen har vi fått varsin vishet ingraverad, Davids blev ”jag vet att päron aldrig kan vara lika stora som meloner”. Det har jag lärt honom.
Tusen tack Kattis för att du läser industridesign och har så fräcka maskiner!

En reaktion på ”Nu nu

  1. hej tove! älskar dina illustrationer och undrar lite hur du går tillväga när du färglägger dina bilder, gör du det i photoshop eller gör du det för hand?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s