T-shirttävling för Lager 157


Så här kan det gå. Jag är måttligt besviken. Det mesta gick fel, förutom att jag vann, men det känns ju också lite fel nu. Den röda färgen känns ju helt galen till mina ugglor, först var tanken att jag skulle få välja färg själv… Och trycket vet jag inte riktigt vad jag ska säga om.
Men nu finns den iallafall på Lager 157…. Såhär ser mitt original ut.

Men nåt som är roligt är era bidrag till min tävling!
Det har varit en galet hård vecka för mig,
och dess små bidrag har verkligen livat upp mig!

En reaktion på ”T-shirttävling för Lager 157

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s