Och vinnaren är…

... ”ladybird”.
Jag tackar så hemskt mycket för alla roliga bidrag! Liknande tävlingar kommer dyka upp snarast, förmodligen redan på tisdag, eftersom det är så roligt 🙂För att läsa Nellies motivering, (och de andras) gå in här. Jag kan erkänna att jag kände igen mig en hel del i det hon skrev från mina tonår, och vi hade garanterat behövt ett ord som ”Ladybird” hemma…

Men det var svårt att välja, det kan jag lova, lite tröstpriser kommer därför att delas ut till:
Mikaela och hennes fantastiska lärare.
Ida och ”ensam är skitglad”

4 reaktioner på ”Och vinnaren är…

  1. Åh fy fåglarna, vad glad jag blir!! En glädjens måndag! Jag som älskar dina hjärtan, keep up the good work! Nu ska jag genast ringa mor min…:-D Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s