3 reaktioner på ”På tal om ugglor…

 1. Hej ToveLisa
  Idag var jag på LAGER 157 och såg din tröja!! Många hände där och ugglorna är tryckta nertill i framkanten. Visste du det?
  Inte min favvofärg heller men jag tyckte den var riktigt fiiiiin!
  Kram!
  Eva

  Gilla

 2. Den här är ju fantastisk! Så mycket charm. Ojojoj vad jag är ledsen att jag missade chansen med tygkassen. Älskar ju ord och har hela hjärnan fylld av särskilt fina exemplar som borde få mer uppmärksamhet. Hoppas du gör något liknande i framtiden! Och fler ugglor – så fina som de var.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s