Tidningsdesign


omslag

plocksida

innehållssida

repotage

illustrationstävling
illustrationstävling fortsättning…
Vi har en fantastiskt bra lärare just nu i redaktionell design. Än så länge har vi betat av tidningsdesign, men bokformgivning och CD-omslag kommer. Hur kul som helst! Här kommer en liten del av slutresultatet på min tidning. Den fick heta Stafett Den går ut på att redaktionen väljer ett tema för månaden, t.ex. illustration, och sedan väljer det en illustratör och ger den ett tema. Den illustratören får i sin tur välja sin favorit illustratör, och så vidare….

Det kan bli massor med skojjiga staffeter; illustratörsstafett, fotostafett, skribentstafett m.m. Men alla ska helst vara hyffsat okända, för att få in dem i rampljuset! Och på så sätt kan man också se tidningen lite som ett kontaktnät till andra kreativa filurer!

6 reaktioner på ”Tidningsdesign

  1. Den där delen av slutresultatet på din tidning ser helt helt fantastisk ut! Om den där fotostafetten blir av vet du att jag är på… Det skulle vara så himla himla kul! Vad smickrande det var att se sitt eget namn på framsidan också, blev helt rörd! Jättefin grafisk design!

    Kram,
    Lisa Marie

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s