Kopierad….

Jag känner bara att jag måste kommentera lite angående vissa kommentarer i inlägget om mina förpackningar. Det är inte jag som har kopierat utan tvärtom. Och jag blev så hemskt ledsen och arg. Jag har iallafall sagt ifrån på riktigt till personen i fråga, och kopiorna är borttagna. Dock är det inte första gången som denna person kopierar, min kära vän Annika har också råkat ut för det. Och hon blev nog lika arg som jag…. Det står lite om det på Annikas blogg.


Bilden har inget med detta att göra, det är en gammal bild från vår illustartionskurs där vi skulle illustrera till en text, lite svår att förstå om man inte läst texten förstås….

2 reaktioner på ”Kopierad….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s