She & Him – skivomslag

Framsidan
Framsida+baksida
Insidan
Uttagbar poster, baksidan med låttexter.

Framsidan av posterna och omslaget.

Så här blev mitt skivomslag tillsist. Om ni inte lyssnat på She & Him förut, gör det! Jag ville att det skulle kännas lite som en annan värld, det fick bli en undervattensvärld. Det är utskrivet på ett lite beige och kornigt papper, svårt att se på korten kanske, men illustrationerna gjortde sig i vilket fall sjukt bra på det! Papper är fantastiskt skoj!

11 reaktioner på ”She & Him – skivomslag

 1. papper är det roligaste!
  Åh, jag vill också göra sådant där!
  Fint blev det med de där illustrationerna i alla fall, mycket fint.

  Gilla

 2. Tack tack! Nej nej nej! Såhär duktig är jag inte på att rita än, som jag skrev i förra inlägget är det träsnitt från 1890 nångång.. 🙂

  Gilla

 3. du, vad fantastiskt fint det här var! superelegant och mycket mer lockande än det underligt naiva originalomslaget. ditt var lite mer respektfullt och fick mig direkt att vilja lyssna på she & him! (lyssnar just nu)

  jag hittade förresten hit häromdagen och tycker att allt du gör är fantastiskt! så, hej hej.

  Gilla

 4. Jag håller verkligen med dig! Papper är kul saker! (höll på att skriva pappor, dom är ju inte heller helt fel!) Nu ska jag lyssna på ny musik för mina öron också! Tack tack!

  Gilla

 5. Alltså Alicia! Dina fantastiska Tove Jansson-citat, många av dom har jag helt missat! Tackar för dom 🙂

  Pappor är fantastiska precis som pappar och precis som alla trevliga kommentarer, tack tack tack

  Gilla

 6. Nöjet helt på min sida!

  ”man blir aldrig riktigt fri om man beundrar nån förmycket” och ”en del förväntan och två delar vårmelankoli, och resten bara hejdlös förtjusning över att vara ensam” är ifrån Vårvisan medan ”vi kan ändå inte göra nånting åt saken så det är lika bra att ta det filosofiskt” är Kometen Kommer.
  Har ett låångt worddokument med samlade Jansson-favoriter och för varje gång jag läser om en bok fylls det på. Tidernas ordkonstnär!

  Gilla

 7. Vårvisan har jag läst, och Kometen kommer är jag mitt i! Jag har också ett sjukt långt dokument med massa fina citat! Älskade Tove Jansson!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s