Förpackningstävlingen gick bra!

Kommer ni ihåg mönstertävlingen som jag var med i? Jag lyckades sno åt mig vinsten i båda kategorierna. Men istället för att vinna två iPhones fick jag en rätt trevlig resecheck också. Så nu äger jag en iPhone, jag som alltid sagt att jag aldrig ska skaffa en. Men jag är ju uppenbart i behov av en telefon då min är köpt 2004, och haft massor med olika ägare och varit med om både bad och höga fall.

Mönstren kommer användas till presentförpackningar, lägger upp bilder på det så fort jag får några provexemplar…

5 reaktioner på ”Förpackningstävlingen gick bra!

  1. Äntligen Tovelove! Vad skönt att du slapp vänta ända till slutet på denna tempraturvarierade månad.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s