Screentryck

I helgen har jag screentryckt en massa, det är ju nästan lite för roligt! Jag och min kompis Lisa tog en bil ner till en folkis i Småland, där har dom en helt galen fin verkstad, ett helt hus! Småland är bra, man vill bo i varenda stuga man ser och det finns loppisar precis överallt!


Ikväll har min klass vernissage förresten, kom till Momma om ni kan!

5 reaktioner på ”Screentryck

  1. Nja, man måste nog börja på skolan om man vill vara där… Men det brukar finnas verkstäder där man får pyssla i de flesta städer. Själv ska jag försöka hyra in mig i en i Västerås till sommaren!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s