Heeeeej!

Förlåt för mitt allt för långa blogguppehåll. Men efter att skolan slutade har jag knappt velat röra min dator som jag typ har haft som bästa kompis det senaste året. Och här ovan har ni resultatet av det. Allt från arbetsprover till det sista vi gjorde på terminen.

Jag har i alla fall lämnat Stockholm för en sommar i Västerås nu. Och den senaste veckan har jag kämpat som en tok med att måla om mitt gamla flickrum helt i vitt, från golv till tak. Ska försöka fota det idag.

Jag är lite sugen på att börja fota mer, men jag vet liksom inte vad ni vill läsa/se om. För hittills har ju denna blogg mest handlat om illustrationer och skoluppgifter. Är ni nyfikna på lite mer av min vardag eller är det illustrationer som är intressant? Är hemskt tacksam för alla svar jag kan få!

6 reaktioner på ”Heeeeej!

 1. fint jobbat! härligt att man känner din illustrationsstil även i de rent grafiska grejerna!

  + jag vill läsa om allt. vad som helst. (oretoriskt svar, men åtminstone sant) 🙂

  Gilla

 2. i actually love all the little illustrutions and crafty things you have on your blog.
  maybe you can shoot some daily life things like food?
  hope this helps.
  page

  Gilla

 3. tycker det känns så konstigt att säga vad man vill läsa om .. vad vill du skriva om?
  men vad jag uppskattar med din blogg är väl kreativiteten, man blir inspirerad. men känn ingen press .. haha

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s