Prinsesskväll

Dagen till ära klädde jag igår ut mig till prinsessa på ett galej. Temat på tillställningen var egentligen 90-tal, men jag var ju rätt liten då och klädde gärna ut mig i just den här klänningen. Helt fantastiskt roligt att sen sitter som en smäck nu, den lär ju ha varit långklänning på den tiden. Jag vet inte om man ser det så tydligt här men jag knåpade ihop ett par fina örhängen iform av pokertärningar. Och nej, jag kollade inte en uns på bröllopet igår. Nej, nej, nej.

Nu far jag till Stockholm och hoppas på att det kanske är där som min fyrklövertur ska kicka in!

En reaktion på ”Prinsesskväll

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s