Loppisfynd

Förlåt för den dåliga uppdateringen, men det är ju sommar och då är man ju inte hemma så mycket. Jag har bland annat varit en sväng i Malmö och firat midsommar. Vi for förbi kanske världens bästa loppis i Helsingborg, bor ni i krokarna, åk till Framtid. Jag köpte sjukt många spetsdukar, tänkte försöka sy ihop dom till en stor duk. Min andra fynd ska jag snart försöka fota av! Hejja sommar!

2 reaktioner på ”Loppisfynd

  1. Åh, det var en av de finare idéerna på länge! Här sitter jag och lär mig virka mormorsrutor men det där var ju närapå ännu bättre. Kommer bli makalöst vackert!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s