Tävlingsdags!

Idag kom ett stort paket levererat hem till mig innehållandes en massa förpackningar med mina mönster på, det är resultatet av tävlingen jag vann för ett tag sedan. Och eftersom jag fick hem så himlans många tänkte jag lotta ut en förpackning med sommarmönstret på. Skriv din mailadress i kommentarsfältet så lottar jag fram en vinnare om en liten vecka! Lycka till!

34 reaktioner på ”Tävlingsdags!

 1. få din brådskande Affordable lån som kommer att förändra ditt liv för alltid, jag Mr
  Ernest en certifierad lån långivare, erbjuder jag lån till enskilda och den offentliga sektorn
  som är i behov av ekonomiskt stöd i en låg ränta på 2%. Dålig
  kredit acceptabelt, Villkoren är mycket enkel och
  considerate.You kommer aldrig att ångra något i denna lånetransaktionen, eftersom
  Jag kommer att göra dig att le. Vårt företag har spelat in en hel del genombrott i
  tillhandahållande av första klass finansiella tjänster till våra kunder, särskilt
  inom lånesyndikat och kapitalförsörjning för individer och
  företag. Vi har fört sjuka industrier tillbaka till livet och vi tillbaka bra
  affärsidéer genom att tillhandahålla medel för sin upp start. Vi har ett nätverk av
  Investerare som är villiga att tillhandahålla medel, oavsett belopp till
  individer och organisationer att inleda sin verksamhet och operations.i vill du
  att förstå det faktum att jag Mr Ernest är ute för att hjälpa de mindre
  finansiella privilegium att komma tillbaka på rätt spår genom att tillhandahålla alla typer av lån till
  dem (t ex) inteckningar bostadslån företag lån och dåliga krediter lån
  kommersiella lån, nystartade rörelsekapital lån, konstruktion lån, bil
  lån, hotell lån och studielån, personliga lån, skulder Konsolidering
  Lån, vad väntar du på asap varför inte du försöker. Mr Ernest Loan hem
  och vara fri från skulder alla intresserade klient bör kontakta mig asap (
  ernestfinancialhome@gmail.com

  Gilla

 2. Xmas Xmas lån?

  När jag inte kunde möta min skuld längre, min son var på sjukhussängen för operation som involverar stora pengar och jag behövde också lite pengar för att refinansiera och få ett bra hem så måste jag söker för stöd från vänner och när det inte fanns något hopp mer Jag väljer att gå online för att söka ett lån och jag tycker LAKE COOK förtroendelånet Firm (lakecook07@gmail.com) med 2% ränta och tillämpas omedelbart med mina uppgifter enligt anvisningarna. Inom sju dagar av min ansökan han ej min lånebeloppet med Inga dolda avgifter och jag kunde ta hand om min son medicinska räkningar, förnya min hyra bill och betala av min skuld. Jag kommer råd varje lånet sökande att kontakta LAKE COOK lån företag enkel och säker transaktion

  Xmas Xmas lån?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s