Rita på hud

”kan du inte fylla min svank med massa visdomsord, för där ser jag dom inte, så då slipper jag bli klok”.

Jag har verkligen inte tålamod att rita när det är sol ute. Då vill jag vara ute. Rita gör jag bäst på den kallare delen av året. Men på gotland ritade jag lite med mina bläckpennor på min kompis Lisa. Jag gillar inte svanktatueringar alls egentligen. Men nu skulle jag banne mig kunna tänka mig lite jordgubbsblomster i svanken. Om jag bara hade råd vet jag precis vad jag vill tatuera, och ja, jag vill rita dom själv… Jag tycker att den nedersta bilden är en fin idé, man har (jag iallafall) ju en hejdundrans massa ärr på kroppen. Många av mina kommer från rätt trevliga tillställningar, och då kan det ju vara lika bra att markera dom så att man verkligen minns. Jag älskar fläckar och ärr.

3 reaktioner på ”Rita på hud

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s