My little pony

Jag har köpt en My Little Pony till min bil och hoppas på att den ska bringa lite tur till min stackars bil som just nu fått en ruta inslagen. Min bil heter nämligen Starlet, precis som den fantastiska hästtidningen. Sen är det ju bara ett plus i kanten att just denna hästen har en stjärna på stjärten. Dessutom kallades jag för My Little Pony för några år sedan, jag har för mig att det var mina klackande steg som lät som en travande häst.

3 reaktioner på ”My little pony

  1. men starlet är ju ingen hästtidning? det var den ju inte förut iaf (samlar på starlet från åttiotalet). eller finns det fler tidningar med samma namn?

    Gilla

  2. Haha, ånej! Jag har säkert fattat helt fel. Såg en massa starlettidningar med hästar på framsidan på en loppis, men det kanske var just bara dom… Men hästen är i vilket fall väldigt fin i bilen!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s