Vykortsförsäljning

Vill ni köpa mina vykort i A5-format för en billig peng (20kr inklusive frakt) går det alldeles utmärkt att göra det här! Dom går ju självklart också alldeles utmärkt att använda som små illustrationer att rama in om man vill det! Vill ni köpa större format ska jag så snart jag hinner åka till Växjö och fixa ramar börja sälja lite inramade illustrationer i större format på samma sida.

6 reaktioner på ”Vykortsförsäljning

  1. du är helt fantastiskt begåvad och jag skulle gladeligen pryda varenda vrå av mitt hem med din konst! kan titta på varje enskild liten detalj hur länge som helst nästan.

    och så gillar jag att få vara lite lokalpatriotisk med min gamla tonårshemstad vässan.. 😉

    hur som helst, ge mig mer! mer att köpa!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s