Tävling- vad samlar du på?

Jag tänkte fira att min försäljning på signerat går himlans bra med att lotta ut ett vykortspaket! För att delta är det bara att skriva vad du samlar på (om du nu samlar på något), och din mailadress.


Jag är egentligen lite rädd för att samla, men jag måste nog börja kalla min hög på över 200 spetsdukar för en samling. Allt blir ju liksom himla mycket finare om det står på en spetsduk.

Lycka till!
Ni har till nästa söndag på er!

17 reaktioner på ”Tävling- vad samlar du på?

 1. jag samlar på udda kaffekoppar. små och färgglada att ta fram då det är syjunta eller kafferep.

  roligt med tävling och grattis till din försäljningssuccé!

  S

  Gilla

 2. Jag samlar på kokböcker från 30-60-talet. Har snart 100 stycken! De är så fina (och billiga) och det finns enormt många. Fina bilder i, gulliga texter, och fin typografi.
  Sen samlar jag nog på det mesta men detta är min största samling!

  Gilla

 3. Samlar på vykort från alla världens hörn. Är medlem på postcrossing.com, så en hel del av korten kommer därifrån, men jag hittar även massor av fina och knäppa vykort second hand. Dina vykort är så himla fina, de skulle få hänga bland mina favoritkort som jag har uppsatta längs taket runt hela mitt rum: http://i55.tinypic.com/2w5lydx.jpg

  Gilla

 4. Hej!
  Jag samlar inte riktigt på något speciellt mer än mina minnen. Dom håller jag mycket hårt i. Annars är jag en som bara gillar ha mycket av allt: sjalar, skor, underkläder, ögonskuggor och udda mynt (jubileums och från vissa årtal)

  Dina vykort skulle vara en ära att få skicka till personer jag tycker väl om!

  robin_galin@hotmail.com

  Gilla

 5. Hello! Jag samlar på glas i olika färger. Gamla, udda glas och gärna gröna…
  Gillar att kika in här då och då för övrigt. Så mycket fint!
  Allt gott!

  Gilla

 6. oh, vilken fin tävling.
  jag samlar på sånt som gör mig glad. i den samlingen finns bland annat: gammalt urverk, kompass som blivit halsband, miniplastvindruvor som blivit örhänge… nu senast adderade jag en liten meteorit till den samlingen!

  Gilla

 7. Jag samlar på koppar och muggar! Har massor!! Mer än jag kan använda helt klart… började köpa porslin när jag var typ 10 och sparade allt till när jag slulle bli stor och flytta hemifrån. Nu har jag flyttat men har inte lyckats få plats med alla koppar än! 🙂

  Espressokoppar är favoriten, så söta och små. Men jag har koppar för alla ändamål förstås! 🙂

  Petra

  petra_tokidoki@hotmail.com

  Gilla

 8. Jag såg att det var försent att tävla, men tänkte att jag kan ju dela med mig av mitt samlande ändå:

  Jag samlar på saker som påminner mig om livet. Allt från mina första berättelser som skrevs på lågstadiet och leksaker som får en att minnas det där ljudet eller den där doften… till minnen i mängder av foton, brev och anteckningar. Jag är en sån person som har svårt för att slänga och skiljas från saker, precis som min kära mor, och hennes mor.

  //Emma

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s