Smålandshimmel

I Småland verkar himlen alltid vara galet fin. Och sen jag kom hit har jag sett tre regnbågar, en kväll var det till och med två stycken på samma gång.

Den här skolan, Grimslövs folkhögskola, är verkligen helt fantastisk. Jag tror aldrig att jag varit såhär nöjd med en utbildning i hela mitt liv. Tyvärr har det varit lite väl mycket att stå i på sidan av skolan, men olika illustrationsuppdrag och beställningar. Men det är ju egentligen bara hur kul som helst!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s