ÄNTLIGEN!!!!

Som jag har kämpat med den här tavlan. Den är till en utställning som kommer vara den 23:e september på Rosendals trädgårdar i Stockholm, återkommer om den! Jag har försökt screentrycka den men det gick inte alls bra, så nu postar jag iväg originalet. Den kommer hänga i ett växthus där så jag har kämpat som en tok för att få den vattentät. Tacka vet jag limpistoler.


Glöm inte bort tävlingen! Det är hemskt roligt att höra vad ni alla samlar på!

5 reaktioner på ”ÄNTLIGEN!!!!

  1. väldigt fin! kan tänka mig att det blir problem att screena så fina linjer. har du tillgång till grafikverkstäder skulle det funka utmärkt att trycka den i plåtlitho. och justja ett mejl ska snart trilla in hos dig!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s