30mm f 1.4

Idag har det varit en konstig dag. Jag var varit arg, glad, och lite ledsen på samma gång. Glad för mitt nya objektiv som är helt superduper roligt. Jag ska försöka demonstrera hur bra det är lite bättre än dessa två bilder någon dag. Och ledsen för att det kanske inte gick så riktigt som jag ville i valet igår. Inte alls som jag ville. Innan den här sommaren spenderade jag två somrar i Skurup. Där fick SD över 13%. Hjälp…

2 reaktioner på ”30mm f 1.4

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s