Broderi och spetsdukar

Vi håller på med massa projekt i skolan, bland annat broderi. Alla ska brodera fyra broderier som ska fästas på en sån här kub. Jag har broderat ganska lite, och mest sytt fast spetsdukar. Nej, jag kan inte få nog av spetsdukar heller.

Imorgon åker vi till Danmark på studieresa. Jag är fantastiskt peppad. Vi ska hinna med bland annat Arken, Louisiana, en ekoby, en balettföreställning, kunstindustrimuseet. Och sen far vi över bron och kollar in Malmö konsthall och Form och Design Center. Och allt detta på tre dagar. Jag är nästan mest pepp på Malmö, för den staden har jag saknat. Där ska jag försöka hinna med minst en falafel och kanske två vänner. Ni får ursäkta om det kanske blir lite tomt här fram till på fredag.

3 reaktioner på ”Broderi och spetsdukar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s