Tatuering och hemsida

Jag håller på med en hemsida just nu (ja, det är då verkligen på tiden), och den ser ut såhär hittils. Och eftersom jag precis har lyckats förstå mig på dreamweawer, har jag lite problem. Om det är någon som vet hur man gör ett bildspel är jag hemskt tacksam för hjälp!

startsidan…

… och illustrationssidanJag har haft hemskt mycket problem med mailen som är kopplad till bloggen, det är därför det fortfarande står att jag går på Berghs. Och det är därför jag inte gjort om den på ett tag. Men nu är jag hemskt sugen på förändring, kan bara inte komma på vad…

Och idag är ingen vanlig dag. För idag har mitt första tatueringsjobb blivit avklarat. Jag har inte vågat säga ja innan. Men nu har en annan Tove en blomma som jag har ritat tatuerad på sin rygg. Jag har inte sett resultatet än, men är hemskt nyfiken (såklart)!2 reaktioner på ”Tatuering och hemsida

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s