En, två, tre fjäder

Det har varit en otroligt inspirationslös vecka. Men idag kom ritlusten äntligen tillbaka. Jag tror att det kan vara snön. Jag blev på helt sanslöst bra humör när jag vaknade och det var vitt ute (jag blev lite chockad över min reaktion med tanke på hur mycket jag hatade förra vintern). Efter en nästan två timmars snöpromenad i solen i kanske världens finaste landskap var jag lyrisk. Men det andra jag har ritat idag blir en överraskning för framtiden.

3 reaktioner på ”En, två, tre fjäder

  1. åh. har planerat att göra en fjädertatuering i år nu, du ritade det perfekta fjädermotivet. skulle det vara okej om den mellersta fjädern prydde min kropp i resten av mitt liv? kram!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s