Makro på låtsas

Igår lyckades jag luska ut att om man vänder på ett vanligt objektiv blir det makro. Sjukt nära kunde man komma. Så jag passade på att fota några av de finaste knapparna jag har och min halsklocka. I övrigt kommer det inte mycket kreativt ur mig, jag har inte sovit många blundar den senaste veckan, och börjar bli rätt mör. Är det nån annan än jag som inte lyckas sova när det är fullmåne?

2 reaktioner på ”Makro på låtsas

 1. Jag har aldrig testat det där men blir ju lite sugen, ska se om jag lyckas någon gång!

  Och det är precis samma här! Jag blir helt knäpp av fullmåne. Och det är inte så att jag ser att det är fullmåne och undermedvetet bestämmer mig för att yla och skjuta ragg, utan det börjar med en enorm och oförklarlig obehagskänsla, som om det kryper i hela skinnet, som får mig att känna mig instängd och driver ut mig på promenad under vilken jag oftast upptäcker att det är fullmåne, igen. Sen kan man inte sova eller slappna av eller nånting.
  Förstår inte vad det beror på och massor av forskare säger att det bara är blaj, men uppenbarligen inte. Har ingen sammanknytning med menscykeln heller (vore ju lite opoetiskt om man trodde man vart knäpp vid fullmåne och så var det bara PMS) utan är ett ouppklarat mysterium. Huva!

  Gilla

 2. Testa! Det är sjukt skojigt!
  Åh, det låter som att du är precis som jag vid fullmåne, och det är inte blaj! Jag brukar känna så i några dagar, och sen slår det mig att det kanske är fullmåne, och när jag tittar ut genom fönstret så lyser den där! Det är allt lite spännande tycker jag!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s