Nu är jag fast i tryckhuset igen..

Igår började jag trycka disktrasor till julmaknaden. Det blir fem olika spetsdukstryck, och jag blir hemskt nöjd. När jag väl går in i huset för screentryck på skolan vill jag aldrig gå därifrån. Jag kom hem klockan två i natt, och nu bär det av dit igen! Ha en fin söndag!

2 reaktioner på ”Nu är jag fast i tryckhuset igen..

  1. Vad jag ska bli vet jag inte riktig än, en pysslare hoppas jag! Jag går på grimslövs folkhögskola just nu. Förmodligen världens bästa skola. Vi har verkligen tillgång till alla material och alla verkstäder dygnet runt alla dagar i veckan. Jag kan verkligen starkt rekommendera den!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s