Lucka 2 Brunbjörn

”Brunbjörnen Bobby bajsar beskedligt bakom busken”
Lina Wells vann Brunbjörnen med sin allitteration. Grattis och hemskt mycket tack!

Tusen tack för alla fantastiskt roliga och fina alliterattioner som ni kåpat ihop! Fortsätt med det, för självklart får ni ju vara med och tävla på hur många djur ni vill. Dovhjorten har nu fått sin alldeles egna allitteration.

Och nu är det brunbjörnens tur. Maila tove.larris@gmail.com, eller kommentera

10 reaktioner på ”Lucka 2 Brunbjörn

  1. Brunbjörnen Brunhilde bangade benhårt Berlin – brände Brandenburgbroar. Beställde biljett, befor bältfärja, bosatte bygden bortom Borås. Beställde broschyr beträffande banbrytande barnskötarutbildning. Betygshandligar: Baccalauréat bifogas!

    (anderslundholm@swipnet.se)

    Gilla

  2. Brunbjörnen Brunhilde bangade benhårt Berlin – brände Brandenburgbroar. Beställde biljett, befor bältfärja, bosatte bygden bortom Borås. Beställde broschyr beträffande banbrytande barnskötarutbildning. Betygshandlingar: Baccalaureat bifogas!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s