Lucka 13 – Husmusen

”Husmusen Hanna har hundra hypokondriska husdjur”.
Grattis till Lisa.


Bokstaven H verkar vara en bra bokstav. Det var hemskt fina allitterationer i min inkorg och i kommentarsfältet igår. Och idag blir det H igen. Ge husmusen en allitteration ellet två om du så vill. Maila förslag till tove.larris@gmail.com, eller kommentera! 

14 reaktioner på ”Lucka 13 – Husmusen

 1. Hjälp! Hjälp!, hörs hesa husmusen Hedvig hosta.Harklar hårbollar.Hatar hösnuva, helst hösttid.Hämtar hostmedicin.Hatt handskar halsduk håller henne het.Hetsigt humör hämmar henne helt. Humor hjälper. Härligt!

  Gilla

 2. Hej Tovelisa, jag kan inte bidra med någon allitteration men jag har gett dig en utmärkelse i min blogg, för att jag tycker att du är så himla bra!

  Gilla

 3. hihi, här kommer bidrag.

  Hurtiga husmusen Hedwig hamstrade hänsynslöst hasselnötter. Hedwigs halvengagerade halvbror Hubert hittade halva hasselnötter hemma. Härligt! hyllade Hedwig halvbrodern. Hemlighetsfullt hatade Hedwig Hubert.
  /Nathalie Cruz

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s