Lucka 19 – Råkan

Råkan Rudolf råkade ringa regeringen, rostade mot ringmärkning”
Grattis till Simon!


Jag såg en råka för första gången när jag flyttade till skåne. Dom är stora och hemskt fina. Och den här råkan behöver ju en allitteration, det ser man ju på långa vägar! Maila förslag till tove.larris@gmail.com, eller kommentera! Och om ni inte var på julmarknaden igår får ni hemsk gärna komma förbi och säga hej idag istället! Jag säljer bland annat en månads-djurkalender för 2011. 

7 reaktioner på ”Lucka 19 – Råkan

  1. Jag önskar att jag kunde ta mig till julmarknaden, men jag är ordentligt förkyld och ligger nedbäddad mest hela tiden.

    Hoppas att du får det bra där och mycket sålt + uppskattning!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s