Lucka 23 – Katten

”Karismatiska katten Konrad komponerar kaosartade konststycken på klarinett och kombinerar känslor av kreativitet med kaffegök, kakor och konfekt.
Grattis till Lisa Marie!

Här har ni mitt absoluta favoritdjur. Jag vill så fuktansvärt mycket skaffa en katt. Men det skulle bli hemskt synd om den eftersom jag ständigt flyttar runt. Jag får nöja mig med att hänga med mina föräldrars katt när jag är hemma i Västerås ibland. Denna lilla katt vill så klart också ha en egen allitteration. Maila förslag till tove.larris@gmail.com, eller kommentera. Vinner du så kommer katten hem till dig!

6 reaktioner på ”Lucka 23 – Katten

  1. Konstig känsla kurrar katten Krister klurigt. Känns knäppt, konstaterar Krister, kolossalt knäppt.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s