Räddningsdjuren

Jag har börjat ge pipande plastdjur till Lisa för att hon är himlans bra. Dom är svåra att hitta men än så länge ser hennes lilla samling ut såhär. Jag är otroligt okreativ just nu. Det kanske märks. Känner mig mest världssämst på allt. Men det ingår väl att ha såna perioder när man håller på med kreativa grejer. Vi har två praktikveckor i skolan just nu, jag och två klasskompisar hänger i en ateljé med flera olika kreativa filurer, ska berätta mer om det någon dag!

2 reaktioner på ”Räddningsdjuren

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s