Åka bil, massa mil!

I måndags åkte jag ner till Skåne för för en överaskningsfest för min kompis Kattis som kom hem från en utbytestermin i Istanbul.
Dom hade kvar julpyntet så att Kattis skulle få lite julkänsla. 
Julgranen hade massa fina saker. Bland annat den här ekorren som följde med mig och Sanna när vi var i Marocko. 
 Vi åt god mat.
Och drack vin. Och öl. En typiskt bra måndag helt enkelt. Kl 6 på morgonen efteråt åkte jag till Öland. Och nu är jag tillbaka på praktiken i Nybro. Lite lagom trött men glad. Jag ska försöka få igång ritande snart. Men jag tänkte försöka börja våga ha med lite mer foton från vad jag pysslar med när jag inte ritar. Jag börjar med den här tillställningen. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s