Ibland världen, är du allt bra fin

Jag vet inte om det kommer mer åren, men ju äldre jag blir desto mer fånigt lyrisk kan jag bli när det är naturen är lite extra fin. Under jullovet tvingade min pappa upp mig allt för tidigt för att kolla på en solkförmörkelse. Svt var där och min käre far fick vara med på nyheterna. Nån annan som såg solförmörkelsen?
Det var dock ingen hel solförmörkelse. Men ack så fin ändå. Västerås är fint. Faktiskt. 
Och förra veckan när vi åkte hem från praktiken en dag var det sjukt fin dimma
 Då vill man åka bil och lyssna på the Knife hur länge som helst. 

4 reaktioner på ”Ibland världen, är du allt bra fin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s